Sis Fiza

Assalamualaikum WBT

Salam Perkenalan…

Nama saya Hafizah…boleh panggil saya Sis Fiza. Alhamdulillah saya sudah terlibat dengan dunia teknikal komputer ini secara serius bermula pada bulan Januari 2010.

Semoga sedikit perkongsian mengenai dunia teknikal komputer ini dapat membantu pembaca sekalian dalam menangani masalah yang dihadapi.

Artikal yang ditulis ini adalah berdasarkan pengalaman sendiri dan juga hasil daripada sedikit kajian yang dilakukan.

Saya juga akan berkongsi pengalaman hidup sebagai seorang wanita, isteri, kakak dan anak dengan anda semua.

Semoga bermanfaat untuk semua…

This article has 4 comments

  1. salam kak fiza..salam perkenalan dari saya untuk akak.tadi baru je pass my lappy kat akak..btw saya da go thru dgn website akak ni.alhamdulillah byk info berguna saya dapat..saya student ict..tapi kalo ikotkan byk jugak benda yang saya tataw pasal dunia ict-it-computer ni..harap dapat beri tunjuk ajar ye kak fiza 🙂

    Reply
  2. Akak, sy Azani, penah anta format lappy kat akak dulu. Sy nak mintak no akak bole? Ad problem sket. tak leh nak taip kat cni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *